Om Rörteam

Rörteam Östhammar

Kort historia om Rörteam

Rörteam AB startades 1971 av Hans-Olof Thilander.

2006 tillträdde Lars-Inge Sandgren som ny ägare och utvecklade verksamheten, bland annat med en VS-butik och att bli ett IVT center.

2021 Martin Löfström tillsammans med Johan Holmgren köper Rörteam AB och Martin tillträder som ny VD. Johan äger sedan tidigare Elservice Christer Persson AB i Östhammar och tillsammans erbjuder vi våra kunder helhetslösningar på VVS och elarbeten.

Rörteam AB har sålt och installerat VS-material sedan 1971 och är ett av Östhammars kommuns ledande företag inom värme och sanitet.

Vi har bred kompetens inom VS-området och en välsorterad butik i Östhammar. Här kan både professionella installatörer och privatpersoner hitta material för nyinstallationer och reparationer. Här kan du få goda råd av vår personal och möjlighet att hitta rätt i ett stort utbud av varor och tjänster. Vi säljer enbart kvalitetsprodukter och kan erbjuda dig hjälp med installationen.

Integritet

Rörteam AB är väl medvetna om bestämmelserna kring datalagring och vi hanterar alla personliga data i enlighet med GDPR.
Läs gärna vår integritetspolicy.

Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.